Produkter til glutenfri engros uk (8)

MAGRI FREE MEL - GLUTENFRI

MAGRI FREE MEL - GLUTENFRI

MAGRI FREE Napoletana er et glutenfrit bageprodukt, der er kendetegnet ved en blanding af majsstivelse, risstivelse, plantefibre og majs surdej. Det stammer ikke fra afglutineringsprocesser og indeholder ikke mælk, æg eller hvedestivelse. Et produkt af høj kvalitet, naturligt med et rigt indhold af fibre og gavnlige naturlige enzymer. En blanding, der giver plastiskitet til dejen, hvilket muliggør både traditionel og moderne fremstilling. Med MAGRI FREE Napoletana opnås pizzaer og brød med høj porøsitet, bløde og med en duftende smag, sammenlignelig med brød lavet af hvedemel, men 100% glutenfri. Tilgængelig i en 1 kg firkantet bundpose i kasser med 12 enheder.
GAMLE KORN 50 - Koncentreret Blandning til Brød med 3 Kornsorter og Rug

GAMLE KORN 50 - Koncentreret Blandning til Brød med 3 Kornsorter og Rug

Halvfabrikata til produktion af brød med gamle kornsorter, der indeholder mel fra tre sorter af spelt og fuldkornsrugmel. Format: 15 kg Dosering: 50%
Økologisk Afskallet Havre 5 Kg

Økologisk Afskallet Havre 5 Kg

Den økologiske afskallede havre er en fødevare, der ikke er særlig kendt og anvendt i Italien, mens den i de engelsktalende lande er en af hovedingredienserne til morgenmad. Den økologiske afskallede havre sælges i kerner til at forberede lækre veganske eller vegetariske opskrifter. Havre bruges ofte rå i flager for at gøre morgenmaden med mælk eller yoghurt mere velsmagende, mens kernevarianten er fremragende til at lave supper eller gryderetter. Denne kornsort er også en koncentration af næringsstoffer, der er nyttige for kroppens velvære, såsom fibre, B-vitaminer og forskellige mineraler (jern, calcium, kalium, fosfor, magnesium, kobber). Den økologiske afskallede havre skal skylles under rindende vand for at fjerne eventuelle urenheder, inden den tilberedes, og derefter skal den lægges i blød i mindst 12 timer. Derefter kan den koges eller bruges som ingrediens i salater og tilbehør, men især til at lave småkager, brød, tærter og kager.
QUINOA BREADY - Mix til Quinoa Bagværk

QUINOA BREADY - Mix til Quinoa Bagværk

Færdig halvfabrikata til produktion af brød, boller og salte quinoa-snacks. Fremragende naturlig kilde til mineraler og antioxidanter. Format: 10 kg Dosering: 100%
SOJABRØD - Halvfærdigt Produkt til Sojabrd

SOJABRØD - Halvfærdigt Produkt til Sojabrd

Blanding med mel og ristet sojagranulat til produktion af sojabread og bagværk, en kilde til plantebaseret protein. Format: 25 kg Dosering: 100%
CHIA BREAD 50 - Koncentreret Blandning til Chia Brød

CHIA BREAD 50 - Koncentreret Blandning til Chia Brød

Halvfabrikata til brød med chia-, solsikke- og græskarkerner. Til energigivende bagværk, rigt på fibre, mineraler og Omega-3. Format: 10 kg Dosering: 50%
EXTRA MALT - Halvfabrikata med Bygmaltekstrakt

EXTRA MALT - Halvfabrikata med Bygmaltekstrakt

Halvfabrikata med bygmaltekstrakt baseret på hvedemel. Format: 15 kg Dosering: 0,4 - 0,8%
Økologiske Solsikkefrø 3 Kg

Økologiske Solsikkefrø 3 Kg

De økologiske solsikkefrø er de tørrede frugter fra planten, et produkt der kan bruges i mange opskrifter i køkkenet, både enkle og avancerede. Solsikkefrø er fremragende at knaske på naturligt som en hurtig og energisk snack, der er fedtfri, sund og ægte. Solsikkefrø kan have forskellige farver, og den hvide variant tilbyder en intens aroma og en fyldig, kraftig smag. Der er ikke tilsat salt, tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler til solsikkefrøene for at bevare smagen og de organoleptiske egenskaber ved denne lækre tørrede frugt. Frøene er rige på næringsstoffer, der er nyttige for kroppens velvære, såsom B-vitaminer, linolsyre, mineraler, jern, kobolt, mangan, zink, kobber og folsyre. Økologiske solsikkefrø bruges ofte til at berige dej til brød, småkager og pizza, og de kan tilsættes salater eller ristes med et nip salt.